Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil Les inscripcions per a participar en aquesta formació s’han de fer a l’Espai Jove Torre Bassas els dies 18, 19, 20 i 23 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament organitza un curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil

Les inscripcions per a participar en aquesta formació s’han de fer a l’Espai Jove Torre Bassas els dies 18, 19, 20 i 23 de juny
L’Ajuntament de Rubí organitza un nou Curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil a l’Espai Jove Torre Bassas. La formació, a la qual es poden inscriure joves d’entre 18 i 30 anys residents a la ciutat, es durà a terme entre l’1 i el 31 de juliol. Aquest dimecres s’obren les inscripcions, que s’han de realitzar de manera presencial a la Torre Bassas.

El curs, que impartirà l’Escola Lliure El Sol, consta d’una part teòrica de 100 hores i una part pràctica de 160 hores. Aquesta formació, totalment gratuïta, està orientada a aquelles persones interessades en realitzar les tasques i funcions que s’atribueixen al monitoratge d’infants i joves, mitjançant la seva participació, ja sigui de forma voluntària o remunerada, en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure.

L’horari de les classes serà de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i dissabte 5 de juliol, de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h. Els alumnes han d’assistir a un 85% de les sessions per a obtenir el títol.

Inscripcions
Els interessats a participar en aquest curs s’hi podran inscriure els dies 18, 19 i 23 de juny de 17 h a 21 h, i el 20 de juny, de 9 h a 13 h. La capacitat màxima del curs és de 25 persones. Cada alumne rebrà un número d’inscripció segons l’ordre d’arribada. Si hi ha més de 25 sol·licituds d’inscripció es farà un sorteig públic per tal de determinar qui són els 25 admesos. Aquest sorteig es realitzarà a la Torre Bassas el dia 25 de juny a les 18 h.

El Servei de Joventut comunicarà als joves la seva admissió al curs el mateix dia 25 de juny, via telefònica i correu electrònic. Si s’efectua alguna baixa fins el dia d’inici del curs, aquesta es cobrirà amb la següent persona segons l’ordenació establerta al sorteig.

Un cop finalitzat el període d’inscripció es procedirà a comprovar el domicili dels candidats al padró municipal. Seran rebutjats aquells que no hi estiguin inscrits en aquella data.