Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un curs de director d’activitats de lleure infantil i juvenil Les inscripcions per a participar en aquesta formació s’han de fer a l’Espai Jove Torre Bassas abans del 3 de desembre. https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/comunicacio/sala-de-premsa/notes/l2019ajuntament-organitza-un-curs-de-director-d2019activitats-de-lleure-infantil-i-juvenil/@@images/image/preview

L’Ajuntament organitza un curs de director d’activitats de lleure infantil i juvenil

Les inscripcions per a participar en aquesta formació s’han de fer a l’Espai Jove Torre Bassas abans del 3 de desembre.

L’Ajuntament de Rubí organitza un nou Curs de Director d’activitats de lleure infantil i juvenil a l’Espai Jove Torre Bassas. La formació, a la qual es poden inscriure joves majors de 18 anys residents a la ciutat, es durà a terme els dies 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 18 i 19 de desembre, i del 12 al 23 de gener de 2015.

El curs està adreçat a persones joves de Rubí que tinguin formació prèvia i experiència en l'àmbit del lleure infantil i juvenil, i que estiguin interessades a desenvolupar, ja sigui de forma voluntària o remunerada, les tasques de coordinació d'equips i de direcció, i gestió de projectes d'educació en el lleure infantil. Així, doncs, per a poder formar part d'aquesta activitat formativa, cal estar en possessió del títol de monitor/aq d'activitats en el lleure infantil i juvenil i estar cursant un grau, llicenciatura o diplomatura. D'altra banda, també és possible accedir si s'està en possessió d'una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil, primària, educació social, mestre d'educació primària o en pedagogia i psicologia, i a més s'acredita experiència de 2 anys en tasques de monitoratge en l'àmbit del lleure infantil i juvenil.

El curs, impartit per l'Escola Lliure El Sol, té una durada de 320 hores i s'estructura en dues etapes: una primera de 200 h lectives amb formació presencial de 136 hores d'assistència obligatòria i una part de formació a distància (activitats on-line durant la formació presencial de 39 h i treball propi, que inclou l'elaboració de la memòria, de 25 h). Després hi haurà una part de pràctiques, de 120 hores, en un projecte en l'àmbit de l'educació en el lleure infantil i juvenil.

Inscripcions
Els interessats a participar en aquest curs s’hi podran inscriure fins al 3 de desembre a l'Espai Jove Torre Bassas, al carrer Sabadell, 18-20. La capacitat màxima del curs és de 25 persones. Si hi ha més de 25 sol·licituds d’inscripció, es farà un sorteig públic a la Torre Bassas el 5 de desembre a les 17 h. Més informació i inscripcions a l'Espai Jove Torre Bassas (Tel. 93 699 16 63) http://www.rubijove.cat