Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza tallers de prevenció en temes de sexualitat, malalties de transmissió sexual i Sida Les sessions s’adrecen als alumnes de 4t d’ESO dels IES de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza tallers de prevenció en temes de sexualitat, malalties de transmissió sexual i Sida

Les sessions s’adrecen als alumnes de 4t d’ESO dels IES de Rubí.
L’Ajuntament de Rubí ha programat una sèrie de tallers de relacions afectivo-sexuals, prevenció de malalties de transmissió sexual i Sida dirigits als alumnes de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) dels Instituts d’Educació Secundària (IES) de la ciutat que es realitzaran durant els pròxims mesos.

Aquestes sessions de treball amb els joves volen facilitar-los un ensenyament actiu i participatiu amb l’objectiu de contribuir a la formació d’opinions sòlides i responsables que puguin aplicar en el desenvolupament de la seva vida afectivo-sexual. A més, els tallers, en què participen tècnics especialistes en salut, volen transmetre als joves els coneixements necessaris per afavorir la pràctica de les conductes segures per prevenir el contagi del VIH i d’altres malalties de transmissió sexual.

El primer dels taller començarà aquesta mateixa setmana a l’IES La Serreta i comptarà amb la participació d’uns 130 alumnes de 4t d’ESO i posteriorment es portarà a prop de 300 joves més de la resta dels centres públics de secundària.