Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza tallers d’iniciació a la marxa nòrdica Hi ha quatre sessions matinals el dissabte 17 i diumenge 18 de novembre al Pavelló de La Llana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza tallers d’iniciació a la marxa nòrdica

Hi ha quatre sessions matinals el dissabte 17 i diumenge 18 de novembre al Pavelló de La Llana.
L’Ajuntament està organitzant uns tallers d’iniciació a la marxa nòrdica d’una hora i mitja de durada pel pròxim cap de setmana de novembre. En dues sessions de 9.30 a 11 h i d’11 a 12.30 h el dissabte 17 de novembre i altres dues el diumenge 18, els tallers consistiran en una explicació tècnica del tipus de caminada i una caminada pràctica per les rodalies del Pavelló de La Llana on es farà l’activitat. Els bastons són especials i seran facilitats als participants en els tallers pel consistori.

La marxa nòrdica (Nordic walking) que consisteix en caminar a l’aire lliure amb uns bastons especials, proporciona altres beneficis afegits a caminar ja que implica en l'execució de l’exercici la part superior del cos (esquena, coll, abdominals i braços, entre altres), contribueix a millorar la capacitat aeròbica, la força i la coordinació i s'adapta a les condicions físiques dels participants, raó per la qual pot ser practicada per persones de qualsevol edat.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a l’Oficina d’Esport per a Tothom, c/Joaquim Blume, s/n, Escardívol, de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 18 h i divendres de 9 a 14 h, fins a exhaurir les places.