Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza sessions pràctiques al Parc de Salut de la Llana, ampliat amb set nous aparells Les quatre sessions oferiran pautes d’utilització d’aquestes màquines per fer un ús adequat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza sessions pràctiques al Parc de Salut de la Llana, ampliat amb set nous aparells

Les quatre sessions oferiran pautes d’utilització d’aquestes màquines per fer un ús adequat.
L’Ajuntament organitzarà durant aquest mes quatre sessions de dinamització al Parc de Salut de La Llana, que s’ha ampliat amb set nous aparells, per tal de donar a conèixer aquest espai per practicar esport a l’aire lliure. La nova zona està ubicada a l’avinguda de La Llana entre els carrers de Can Serra i Torrent del Manà, a 500 metres de la zona on hi ha una sisena d’aparells més, i l’ampliació s’ha fet per l’elevada utilització dels mateixos entre les persones que practiquen esport en aquesta àrea de la ciutat.

S’han programat quatre sessions formatives de dues hores, dirigides per un monitor que farà una demostració del funcionament dels aparells que s’han instal·lat en aquesta avinguda, i a les quals pot assistir qui vulgui perquè no cal inscripció prèvia. Les noves màquines són elements per millorar la condició física treballant, amb diversos sistemes, per enfortir la musculatura de braços i cames i millorar la mobilitat de les articulacions, reforçar la musculatura de pectorals, deltoides y bíceps, i la cintura, millorar la mobilitat de les cames i la flexibilitat i coordinació del cos, entre d’altres aspectes.
Les activitats es faran el divendres 15 de novembre de 10 a 12 h i de 15 a 17 h, el dissabte 16 de novembre d’11 a 13 h i el divendres 22 de novembre de 9 a 11 h, en horaris diversos per tal d’abastar el major nombre possible de persones usuàries d’aquestes màquines.

Amb aquest nou espai, la ciutat compta ja amb cinc parcs de salut repartits per parcs i places de la ciutat: al parc de Ca n’Oriol (camí de Ca n’Oriol), al parc de Ca n’Alzamora (c/ Antoni Sedo), a Can Fatjó (plaça Nova de Can Fatjó) i els dos espais de La Llana. Hi ha un altre espai lúdic ubicat a la plaça Lluís Companys de Rubí que la Diputació de Barcelona va instal·lar al 2006 a diferents municipis per tal d’estimular l’activitat física i sensorial de la gent gran.
Als parcs de salut es pot accedir de manera lliure ja que es troben en espais oberts, i consten de diferents aparells en els qual es poden realitzar diversos exercicis, per treballar diferents parts del cos i amb diferents funcions.