Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza nous tallers per prevenir el tabaquisme entre els adolescents Uns 300 alumnes participaran en aquests tallers teatralitzats durant el curs 2012-2013. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza nous tallers per prevenir el tabaquisme entre els adolescents

Uns 300 alumnes participaran en aquests tallers teatralitzats durant el curs 2012-2013.
Al llarg de tot el curs, uns 300 alumnes dels primers cursos de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) dels instituts de la ciutat podran participar en uns taller teatralitzats de prevenció del consum de tabac que es faran als Instituts J. V. Foix i La Serreta i les escoles Maristes i Balmes de Rubí.

Els alumnes que facin aquesta activitat aprendran les diferències entre l’ús del tabac a la vida real i el cinema i altres dades important sobre el tabac, a més de poder experimentar quina és la dificultat de funcionament dels pulmons per a les persones que fumen i altres problemàtiques de salut que poden patir per consumir aquesta substància, conèixer el risc estadístic de contreure malalties més greus pel consum de tabac i ser capaços de reconèixer que deixar de fumar no és una decisió senzilla sinó que es tracta d'una lluita contra una addicció.

Aquesta és una de les activitats que el Servei de Salut de l’Ajuntament de Rubí impulsa als centre educatius de la ciutat per tal de conscienciar a infants i joves dels riscos per la seva salut el consum de certes substàncies que resulten perilloses.