Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza la Fira de l’adopció d’animals de companyia L’acte tindrà lloc aquest dissabte 16 d’octubre a la plaça de la Nova Estació a partir de les 11 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament organitza la Fira de l’adopció d’animals de companyia

L’acte tindrà lloc aquest dissabte 16 d’octubre a la plaça de la Nova Estació a partir de les 11 h.
L’Ajuntament de Rubí organitza aquest dissabte 16 d’octubre la primera Fira de l’adopció d’animals de companyia a la plaça de la Nova Estació, coincidint amb la celebració de la XVI Fira de Sant Galderic, i en col·laboració amb Help Guau, l’empresa que actualment és la responsable del servei de recollida i manteniment d’animals domèstics de companyia a la nostra ciutat.

A partir de les 11 h, tots els ciutadans i ciutadanes que desitgin adoptar un gos podran visitar, en una carpa instal·lada a la plaça, un dels 16 gossos recollits al nostre municipi que hi haurà a la fira, al qual abans hauran pogut conèixer, comprovar el seu caràcter, acaronar-lo, etc. Després d’omplir el formulari amb les seves dades personals per tal de donar d’alta l’animal al Registre Municipal d’animals de companyia amb les dades del nou propietari/a i sense cap tipus de cost econòmic, l’adoptant de l’animal el podrà portar ja a casa seva, amb totes les garanties sanitàries ja que els animals es donaran identificats, esterilitzats i desparasitats. El registre dels animals és necessari per tal que, en cas de pèrdua, es pugui localitzar als seus nous propietaris.

A més d’aquests animals que es podran adoptar al lloc de la fira, hi haurà un llibre amb fotografies i totes les dades de la resta d’animals que Help Guau té acollits al seu centre d’Argentona, per tal que qui ho desitgi pugui adoptar algun del centenar de gossos que hi ha al centre d’acollida.

D’altra banda, es lliuraran dispensadors de bosses per la recollida dels excrements de gos als propietaris/es que ho demanin, així com informació sobre la tinença responsable d’animals de companyia, què cal fer si perdem el nostre animal, la identificació, cens i esterilització dels animals, com obtenir la llicència per a la tinença i/o conducció de gossos potencialment perillosos i sobre les zones d’esbarjo per a gossos que hi ha a la ciutat.

La Fira d’adopció d’animals de companyia acabarà a les 14 hores.