Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ofereix casals d’estiu per a dones grans a partir de l’agost Les inscripcions es poden formalitzar fins al 23 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament ofereix casals d’estiu per a dones grans a partir de l’agost

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 23 de juliol.
La regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Rubí ofereix per aquest mes d’agost casals d’estiu per a dones grans. Els responsables municipals han preparat una programació de lleure orientada a mantenir el ritme d’activitat d’aquest col·lectiu. Els casals es desenvoluparan des del 2 fins al 30 d’agost, en horari de matí i tindran lloc a la piscina municipal i a l’edifici Rubí + D.

Durant el mes d’agost la oferta d’activitats a la ciutat es redueix i moltes persones se’n van de vacances. Per combatre l’apatia, la Regidoria de la Dona ofereix a cinquanta dones, de més de 65 anys i residents a Rubí, la possibilitat de participar als casals d’estiu, per mantenir el seu ritme habitual de activitat i per obrir nous espais d’intercanvi.

El programa inclou sessions d’aquagym i de relaxació, videofòrums i tallers de temàtiques diverses com teatre. Totes aquestes activitats són gratuïtes per les dones que siguin acceptades al programa.

El termini d’inscripció comença el 12 de juliol i estarà obert fins al dia 23 del mateix mes. Les interessades s’han d’adreçar al edifici Rubí + D (rambleta de Joan Miró s/n), on poden trobar el Servei de la Dona. L’horari d’atenció per formalitzar l’inscripció és de 9 a 14 hores i les sol·licitants han de presentar el seu DNI.