Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre el termini per demanar noves llicències per parades als mercats no sedentaris de la ciutat A l’espai de la plaça del Mercat, s’ubicarà un nou mercat ambulant dimarts i dijous i al d’Antoni Sedó s’amplia el nombre de parades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament obre el termini per demanar noves llicències per parades als mercats no sedentaris de la ciutat

A l’espai de la plaça del Mercat, s’ubicarà un nou mercat ambulant dimarts i dijous i al d’Antoni Sedó s’amplia el nombre de parades.
L’Ajuntament de Rubí ha obert el termini per demanar llicències per establir parades en els nous mercats no sedentaris que es crearan a la plaça del Mercat, cada dimarts i dijous, i per a l’ampliació del nombre de parades del mercat ambulant de dissabtes al carrer Antoni Sedó, on s’ubicaran vuit noves parades i es cobriran dues vacants.

Els dos nous mercats no sedentaris a la plaça del Mercat s’establiran els dimarts i dijous de 8.30 a 13.30 h i tindran un màxim de 15 parades diàries, amb una amplada que pot oscil·lar entre els 5 i els 15 metres cadascuna. Les llicències pels dimarts seran per una oferta comercial de flors, plantes, adob, planter, arbres, i altres productes relacionats; mentre que les dels dijous seran bàsicament per tèxtil i moda, complements i equipament de la persona.

En el cas del mercat ambulant setmanal de Rubí, ubicat al c. Antoni Sedó, les llicències d’activitats es poden demanar per quatre parades d’alimentació (fruita i verdures), 2 d’embotits i 2 de salaons i/o confitats, i les dues restants han de ser de tèxtil i moda, equipament de la persona, de la llar, salut i cosmètica o lleure i cultura. Les quatre primeres parades tindran una amplada de 10 metres lineals i la resta hauran de ser de 6 metres.

L’autorització municipal per l’exercici de la venda no sedentària en aquests espais es concedirà per un període de 15 anys, tot i que el consistori comprovarà de forma anual el compliment dels requisits i obligacions per part dels adjudicataris. La taxa d’ocupació de l’espai establerta per a aquest any és de 137,50 € per metre lineal i any.

A més, els titulars, que sol·licitin llicència per ubicar una parada a la plaça del Mercat, hauran de complir els criteris que l’Ajuntament estableixi pel que fa a la homogeneïtzació de la imatge del mercat, amb faldons, lones, banderoles, etc., que permetin unificar la estètica de les parades.

La documentació s’ha de presentar, segons els plecs de clàusules que es poden consultar al perfil del contractant del web municipal, en tres sobres tancats, al Servei de Contractació de l’Ajuntament de Rubí (Av. Francesc Macià, 65-67, 2n) de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. El termini està obert fins a l’11 de juny de 2013.