Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora paisatgísticament l’entorn natural del Parc Agrícola de Ca n’Oriol Entre d’altres, s’han desbrossat els esbarzers, s’han condicionat els camins secundaris i s’han restaurat les àrees de descans. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament millora paisatgísticament l’entorn natural del Parc Agrícola de Ca n’Oriol

Entre d’altres, s’han desbrossat els esbarzers, s’han condicionat els camins secundaris i s’han restaurat les àrees de descans.
El Parc Agrícola de Ca n’Oriol presenta una nova fisonomia des d’aquesta setmana. L’equip de manteniment del Medi Natural de l’Ajuntament de Rubí hi ha dut a terme tot un seguit d’actuacions per tal de millorar paisatgísticament aquesta zona.

Els treballs han consistit en fer un desbrossament d’esbarzers, eliminar punts de canyes, retirar nius de cotorres amb perill de despreniment i netejar els residus que hi havia. També s’han condicionat els camins secundaris i s’han restaurat les àrees de descans.

Per tal de garantir la bellesa paisatgística de l’entorn del Parc Agrícola de Ca n’Oriol, el consistori recorda que hi ha unes normes de civisme que cal complir. Entre d’altres, està prohibit circular en vehicles motoritzats en tot l’entorn del parc, així com llençar-hi deixalles que puguin embrutir l’entorn. A l’entrada al recinte hi ha zones d’aparcament de vehicles, papereres i contenidor de residus.

Recordem que, recentment, l’Ajuntament també ha desbrossat part de la riera de Rubí i del Torrent dels Alous.