Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament manifesta la seva “satisfacció” pel reinici de les obres de l’enllaç entre l’A-2 i l’A-7 El Ministeri de Foment assegura als representants del municipis afectats que les obres es tornaran a endegar dintre d‘un mes aproximadament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament manifesta la seva “satisfacció” pel reinici de les obres de l’enllaç entre l’A-2 i l’A-7

El Ministeri de Foment assegura als representants del municipis afectats que les obres es tornaran a endegar dintre d‘un mes aproximadament.
La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Rubí, Ana Ma. Martínez, ha expressat la “satisfacció absoluta del consistori” pel reinici de les obres de l’enllaç entre l’A-2 i l’A-7 que, segons ha dit, el secretari d’Estat de Planificació i Infraestructures del Ministeri de Foment, Víctor Morlan, els va notificar en la reunió amb els vuit municipis afectats “podrien tornar a començar en el termini aproximat d’un mes”.

Tot i que inicialment, les propostes del Ministeri de Foment eren o bé reemprendre en un breu període de temps les obres, seguint el projecte inicial previst, o bé elaborar un nou projecte introduint millores complementaris, i decidir més endavant quan es feien les obres, els màxims representats dels 8 municipis afectats per la suspensió d’aquestes obres van decidir “de forma unànime la continuació de les obres quan abans millor”, ha dit la tinent d’alcalde, ja que aquesta suspensió “afecta al desenvolupament econòmic del territori perquè dificulta la mobilitat de bens i persones”, segons Ana Ma. Martínez.

Els representants dels municipis (Castellbisbal, Corbera de Llobregat, El Papiol, Pallejà, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat del Vallès i Terrassa) es van reunir amb el Secretari d’Estat de Planificació i Infraestructures del Ministeri de Foment, per demanar-li l’aturada de la suspensió de la construcció de l’enllaç viari entre dues de les infraestructures viàries vitals per a les comarques del Vallès Occidental i el Baix Llobregat, un projecte del qual, a més, ja s’ha executat més d’un 60%. A finals del mes de juliol de l’any passat, els alcaldes i alcaldesses d’aquests municipis van signar una declaració sobre aquesta suspensió.