Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants Rubí Centre conviden els rubinencs a la primera Nit Oberta El divendres, 19 de juliol, els comerços del centre de la ciutat que se sumin a aquesta iniciativa obriran les seves portes fins la mitjanit. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants Rubí Centre conviden els rubinencs a la primera Nit Oberta

El divendres, 19 de juliol, els comerços del centre de la ciutat que se sumin a aquesta iniciativa obriran les seves portes fins la mitjanit.
La regidoria de Comerç del consistori rubinenc i l’Associació de Comerciants Rubí Centre organitzen, el proper 19 de juliol, “La Nit Oberta. 1a Nit de Compres de Rubí”, una de les accions de suport al comerç incloses al paquet de mesures extraordinàries de lluita contra la crisi 2013. Es tracta d’una nit festiva en què els establiments de l’eix comercial del centre que se sumin a aquesta iniciativa estaran oberts al públic fins la mitjanit. Aquesta obertura excepcional, entre les 21h i les 00h, anirà acompanyada de diferents activitats de dinamització, tant a dins com a fora dels establiments, així com d’ofertes, descomptes i productes especials, que aportaran un valor afegit a la simple obertura de comerços en horari nocturn. Ara per ara ja hi ha una trentena d’establiments comercials que s’han sumat a La Nit Oberta. El termini per inscriure’s a l’activitat finalitza el 27 de juny.

La regidora de Comerç, Arés Tubau, ha explicat que la voluntat és que sigui “una nit especial, alegre, festiva, mediterrània, amb els comerços oberts, amb activitats al carrer i a les places, amb música...”. Per aquest motiu el lema d’aquesta primera edició de l’activitat és el títol de la cançó de Jaume Sisa “Qualsevol nit pot sortir el sol”. “Precisament el que volem aconseguir és que, com a la cançó, tothom es pugui sentir benvingut i ben tractat als comerços de la ciutat un dia a la nit”, ha assegurat Tubau. La regidora ha comentat que “els grans protagonistes de La Nit Oberta seran els comerciants, que no només tindran les portes obertes fins la mitjanit, sinó que també oferiran alguna cosa especial, com ara degustacions, demostracions, ofertes, descomptes i productes especials”.

El president de l’Associació de Comerciants Rubí Centre, Enric Pallarès, també s’ha referit al lema d’aquesta primera edició: “Està molt ben triat. Qualsevol nit pot sortir el sol és un lema que ens pot donar idees a tots els comerços per fer una ambientació, alguna oferta o alguna cosa especial”. En aquest sentit, Pallarès ha encoratjat els comerciants a fer un “esforç d’imaginació i d’originalitat perquè fent una bona oferta, un bon reclam, una bona presentació i ambientació això pot ser un èxit. Si fem això, segur que els ciutadans vindran a passejar pels carrers al vespre, s’aproparan a les botigues a veure què els podem oferir i a comprar”.

Nit de comerç, cultura i restauració
Fora dels establiments també s’ambientaran els carrers del centre amb decoració, il·luminació i activitats musicals i d’animació amb l’objectiu de marcar un passeig continu que connecti tots els establiments. La nit del 19 de juliol també romandran oberts els espais culturals del centre: el Museu Vallhonrat, la Sala d’exposicions Unnim i el Punt d’Informació de l’Antiga Estació, on també es podrà jugar al Memory de la ciutat.

La regidoria de Comerç editarà un programa amb un plànol que inclourà tots els establiments participants amb les ofertes, promocions i activitats que ofereixen, l’oferta dels espais culturals, sortejos, actuacions musicals, etc.