Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ha obert la convocatòria d’ajuts per a l’impuls de l’activitat comercial El Consistori destinarà 20.000 euros a subvencionar el 50% del cost de les diverses actuacions, fins a un màxim de 1.000 euros cadascuna https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament ha obert la convocatòria d’ajuts per a l’impuls de l’activitat comercial

El Consistori destinarà 20.000 euros a subvencionar el 50% del cost de les diverses actuacions, fins a un màxim de 1.000 euros cadascuna
El servei de Comerç de l’Ajuntament de Rubí ha obert la convocatòria de subvencions per a l’impuls de l’activitat comercial per aquest any 2014. Poden optar a aquests ajuts els establiments comercials que estiguin situats dins la trama urbana consolidada de Rubí i que desenvolupen alguna de les activitats recollides a les bases. Han d’estar situats en planta baixa i estar actius, o bé haver iniciat la seva activitat en el moment de presentar la sol·licitud.

Aquesta convocatòria de subvencions consta de 5 línies d’actuació i cada establiment només pot optar-ne a una. Les línies subvencionables són les següents:
- renovació exterior (disseny, producció i instal·lació de rètols...)
- renovació interior (aparadors, il·luminació...)
- introducció a les noves tecnologies (realització de pàgines web, inversions en programari estàndard o específic, inversions en ordinadors personals, servidors i complements...)
- difusió comercial
- supressió de barreres arquitectòniques

El Consistori subvencionarà el 50% del cost de l’actuació fins a un màxim de 1.000 euros.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 14 de juny. Els impresos es poden demanar presencialment a la Unitat de Comerç, ubicada a la rambleta de Joan Miró, s/n, o bé descarregar-los a www.rubi.cat/comerc.

Els impresos de sol·licitud i la documentació requerida s’ha de registrar a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania de Rubí o bé a la Finestreta Única Empresarial (FUER), ubicada a la Masia de Can Serra.