Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament explica als arquitectes de Rubí el Pla d’inversions 2014-2015 El nou delegat del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya al Vallès ha convocat els col·legiats perquè coneguessin el procés https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament explica als arquitectes de Rubí el Pla d’inversions 2014-2015

El nou delegat del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya al Vallès ha convocat els col·legiats perquè coneguessin el procés
La delegació vallesana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha convocat els col·legiats de Rubí a una jornada informativa sobre el Pla d’inversions financerament sostenibles 2014-2015, aprovat inicialment al ple del mes d’abril. Aquest ha estat un dels primers actes de Miquel Turné com a nou delegat del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya al Vallès, després que la seva candidatura –l’única presentada– fos escollida a les eleccions al Col·legi del 15 de maig.

Durant la trobada, a la qual també hi ha assistit l’alcaldessa, Carme García, s’ha explicat als arquitectes rubinencs quin serà el procés d’adjudicació i execució dels més de 100 projectes que integren el pla, dotat amb 26,3 milions d’euros.

L’alcaldessa ha explicat als col·legiats que la voluntat de l’Ajuntament és que “els professionals i les empreses de Rubí siguin els principals beneficiats d’aquest pla”. García també els ha comentat que ja s’ha constituït una comissió de seguiment en la qual hi participen els grups polítics amb representació al Ple municipal, així com els agents socioeconòmics de la ciutat (col·legis professionals, associacions i gremis empresarials, la Cambra de Comerç, etc.). I és que, com ha assegurat l’alcaldessa, “la transparència és molt important per a nosaltres”.