Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament estabilitza el talús d’una parcel·la de Sant Muç per evitar possibles moviments de la tanca del jardí Mentre es duguin a terme els treballs, que tenen una durada prevista de 6 setmanes, el trànsit del c/ Avellaners es desviarà pel c/ Nogueres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament estabilitza el talús d’una parcel·la de Sant Muç per evitar possibles moviments de la tanca del jardí

Mentre es duguin a terme els treballs, que tenen una durada prevista de 6 setmanes, el trànsit del c/ Avellaners es desviarà pel c/ Nogueres.
L’Ajuntament de Rubí estabilitzarà un talús de la parcel·la 5-27 de Sant Muç per frenar la caiguda de terres i evitar qualsevol tipus de moviment de la tanca del jardí. Les obres han estat adjudicades a l’empresa INACCES Geotécnica Vertical SL per un import de 88.757,95 euros. El termini d’execució dels treballs, que s’iniciaran la setmana vinent, és d’unes 6 setmanes.

Durant les obres d’urbanització de les Valls de Sant Muç es van anar adaptant els carrers a les parcel·les existents, salvant al màxim els jardins que hi havia al voltant de les cases edificades. A la parcel·la 5-27, que fa cantonada amb els carrers Avellaners i Menta, la tanca del jardí va quedar just arran del talús del terreny. Durant els anys posteriors a la urbanització, s’han produït diversos moviments i assentaments que han provocat esllavissades a les terres vegetals que cobreixen les capes naturals interiors de sorres argiloses. Aquestes esllavissades han provocat l’aparició de fissures al pati i als elements auxiliars de l’edificació de la parcel·la, motivant el despreniment de petites peces ceràmiques pel talús.

Mentre durin els treballs, els vehicles no podran circular per un tram del carrer dels Avellaners. Per enllaçar amb el Camí d’Ullastrell i l’avinguda de Can Tapis, es recomana als conductors que utilitzin el carrer de les Nogueres. Els veïns del c/ Menta podran accedir als seus habitatges pel c/ Avellaners, ja que el tram entre el c/ Can Bosc i el passatge de les Nogueres no estarà afectat.