Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament espera que la remodelació de l’oficina del Servei d’Ocupació de Rubí permeti augmentar la qualitat del servei a la ciutadania El Govern de la Generalitat aprova la renovació de les oficines de treball a nou poblacions per l’any vinent. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament espera que la remodelació de l’oficina del Servei d’Ocupació de Rubí permeti augmentar la qualitat del servei a la ciutadania

El Govern de la Generalitat aprova la renovació de les oficines de treball a nou poblacions per l’any vinent.
La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Rubí, Maria Mas, ha qualificat “d’important per la ciutat” l’acord del Govern de la Generalitat de Catalunya que millorarà l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a Rubí ja que considera cabdal “disposar d’un espai adequat d’atenció a les persones que estan buscant feina que permeti millorar la qualitat en aquesta atenció i augmentar la sensibilitat envers la ciutadania”. L’Ajuntament és conscient de “l’esforç que està fent el Departament de Treball per millorar la situació de les persones que es troben a l’atur amb propostes com les polítiques actives d’ocupació i d’altres programes”, alhora que -ha expressat la regidora- aposta fermament per la col•laboració existent entre ambdues institucions “per poder oferir els recursos necessaris tant a les persones que han decidit formar-se com a les que es troben en procés de recerca de feina i a les empreses, els emprenedors i les emprenedores de la ciutat”.

Nou oficines noves l’any vinent

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha anunciat que modernitzarà nou oficines de treball per tal d’ampliar i reforçar l’atenció i el servei que ofereix aquest organisme en l’àmbit de l’ocupació i la formació laboral. Les oficines, que es posaran en funcionament l’any vinent, es troben a, a més de Rubí, Sant Cugat, Barberà del Vallès, Granollers, Esplugues de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Tortosa, Berga i Cambrils, on s’obrirà una nova oficina. L’adquisició d’aquests locals s’emmarca en el pla de millores de la xarxa d’oficines de treball impulsat pel Departament de Treball, amb l’objectiu de reforçar aquestes oficines per oferir un servei de qualitat a les persones en situació d’atur.

El cost total d’aquesta operació és de 22,5 milions d’euros, 15 dels quals es destinaran a l’adquisició dels locals, i 7,5 a la seva adequació. Actualment la majoria d’oficines del SOC s’ocupen en règim de lloguer, però aquests nous locals es compraran per tal d’evitar el cost de la renovació del contracte d’arrendament o, en cas que no es renovi el lloguer, perquè no sigui necessària la recerca d’un nou local, amb la inversió que comporta la seva adequació, i la pèrdua de tota la inversió feta en el local anterior.