Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament destina 372.000 euros a arranjar una vintena de carrers de la ciutat Les obres del Pla d’Asfaltat s’iniciaran la setmana vinent als carrers de l’Esperança i del General Prim. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament destina 372.000 euros a arranjar una vintena de carrers de la ciutat

Les obres del Pla d’Asfaltat s’iniciaran la setmana vinent als carrers de l’Esperança i del General Prim.
La setmana vinent comença el Pla d’Asfaltat, unes obres que suposaran la millora de més d’una vintena de carrers de Rubí i una inversió de 372.000 euros.

El proper dilluns s’iniciarà la primera fase del pla, que contempla l’arranjament dels carrers de l’Esperança i del General Prim. Els treballs d’asfaltat al c/ Esperança es duran a terme entre el dilluns i el dimarts de la setmana vinent, mentre que les obres al c/ Prim, en el tram comprès entre els carrers de Balmes i de Pintor Coello, és previst que s’executin entre el dimarts i el dimecres. La resta d’actuacions contemplades al Pla d’Asfaltat és previst que es duguin a terme a partir del mes de maig.

Concretament, i a banda dels carrers de l’Esperança i del General Prim, es pavimentaran diferents trams de la carretera d’Ullastrell, del lateral de la C-1413a, de la carretera de Sant Cugat, de l’avinguda de Can Sucarrats, del camí de les Martines, del passatge de la Circumval•lació, dels carrers del Molí, de la Molina, del Castell, de la Lluna, del Viver, de la Mare de Déu de Lourdes, d’Orso, de Santa Eulàlia, de Santa Llúcia, d’Ulloa, de Galícia, del Tres d’Abril, de la Pastora, d’Edison i de Llobateras. També s’urbanitzarà la plaça dels Ocells i el pas entre l’avinguda de l’Estatut i el carrer de Madrid. I, per últim, s’adequaran els guals existents als carrers de Miguel de Cervantes i Murillo per suavitzar l’entrada i sortida de vehicles.

A banda dels treballs de pavimentació, a la cruïlla entre la carretera de Sant Cugat i el carrer de Lluís Ribas es crearà un pas de vianants elevat amb rampes d’un metre i mig d’amplada.

Al tractar-se d’actuacions ràpides, d’entre un i dos dies de durada, no es preveuen afectacions viàries importants. Mentre durin els treballs, es donarà pas alternatiu als vehicles en aquells trams en què sigui possible. Els carrers estrets es tallaran mentre duri l’asfaltat i, un cop acabat, s’obriran immediatament a la circulació.