Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí suspén les classes demà a totes les escoles de la ciutat La previsió és que aquesta nit baixen molt les temperatures i les gelades al matí puguin ser generalitzades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí suspén les classes demà a totes les escoles de la ciutat

La previsió és que aquesta nit baixen molt les temperatures i les gelades al matí puguin ser generalitzades.
L’Ajuntament de Rubí ha decidit suspendre les classes a tots els centres escolars durant el dia de demà ja què, segons les previsions meteorològiques, les temperatures aquesta nit baixaran molt per la qual cosa la important quantitat de neu acumulada als carrers i places de la ciutat, a causa de les abundats nevades caigudes durant tot el dia, possiblement glaçarà al llarg d’aquest nit. Aquestes gelades matinals dificultaran la circulació en tota la ciutat.

A hores d’ara, els accessos a totes les urbanitzacions de la ciutat estan oberts i alguns cotxes han quedat estacionats al col·legi Joan Maragall, on s’havia habilitat una zona d’aparcament pels vehicles que no podien continuar transitant per la zona. A la resta de vies es circula amb normalitat tot i que amb dificultat a causa de la neu acumulada.

Així mateix, el transport ferroviari, tant dels Ferrocarrils de la Generalitat com de Renfe rodalies, es troba aturat a causa de diverses averies.

L’Ajuntament continua recomanant a la ciutadania que romangui a casa, i que no surti ni agafi el cotxe, ja que la nevada dificulta molt poder transitar amb seguretat.

Imatges de la nevada


Més informació.