Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí programa una visita al Centre de Tractament de Residus del Vallès L’activitat, que es durà a terme el 10 de novembre, s’emmarca dins la campanya “Si recicles bé, tothom estalvia”. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí programa una visita al Centre de Tractament de Residus del Vallès

L’activitat, que es durà a terme el 10 de novembre, s’emmarca dins la campanya “Si recicles bé, tothom estalvia”.
L’Ajuntament de Rubí ha organitzat, el proper 10 de novembre, una visita al CTR-Vallès, una de les plantes de tractament de residus del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental. Aquesta activitat s’emmarca dins la campanya “Si recicles bé, tothom estalvia” que impulsa el consorci i a la qual el consistori rubinenc s’hi ha adherit.

L’objectiu de la visita és familiaritzar els participants amb les diferents fraccions, incidint en els impropis més comuns que es gestionen a la planta, així com sensibilitzar els ciutadans sobre la importància de separar bé a casa, mostrant els efectes que comporta una separació mal feta, l’esforç econòmic que cal fer per pal·liar-los i l’impacte mediambiental.

Durant la visita al CTR-Vallès es presentarà la situació de la planta i la seva funció a la comarca. Es revisaran les diferents fraccions, des de la prevenció fins al reciclatge, i es visitaran les instal·lacions per conèixer de primera mà la fracció resta.

Aquesta activitat es durà a terme el dissabte 10 de novembre. La sortida tindrà lloc a les 10:30h des de l’Escardívol. Per a participar-hi cal fer la inscripció al Telèfon Verd – 900 130 130 (93 699 98 01 si es truca des d’un telèfon mòbil).