Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí presenta un projecte als Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona El projecte, de jardineria ecosostenible, va guanyar el V Concurs de Projectes i Idees Empresarials l’any passat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí presenta un projecte als Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona

El projecte, de jardineria ecosostenible, va guanyar el V Concurs de Projectes i Idees Empresarials l’any passat.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí ha presentat un projecte de jardineria ecosostenible als Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona. Aquests guardons es lliuraran avui dijous 3 de juliol a les 18 hores a l’Auditori del Conservatori de Terrassa.

El projecte de jardineria consisteix en el disseny, construcció i manteniment d’espais verds, xerojardineria i arboricultura i va ser presentat per Xavi Cots al V Concurs de Projectes i Idees Empresarials al 2007, del qual va ser guanyador.

Amb aquests premis, l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona vol fomentar i premiar la creació d'empreses sorgides de l'àmbit local; distingir les iniciatives empresarials més innovadores, amb millors sistemes de gestió de la qualitat, amb pràctiques de responsabilitat social en les condicions de treball i més respectuoses amb el medi ambient i, al mateix temps, reconèixer la tasca de suport i assessorament a l'activitat empresarial duta a terme pels ens locals.