Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí presenta el projecte Dones en xarxa, dones ciutadanes a Rubí La xerrada “Dona, la xarxa va amb tu” es farà el pròxim 7 de juliol a l’edifici Rubí + D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí presenta el projecte Dones en xarxa, dones ciutadanes a Rubí

La xerrada “Dona, la xarxa va amb tu” es farà el pròxim 7 de juliol a l’edifici Rubí + D.
L’Ajuntament de Rubí presentarà el pròxim 7 de juliol el projecte “Dones en xarxa, dones ciutadanes de Rubí” a l’auditori de l’edifici Rubí + D, amb la conferència “Dona, la xarxa va amb tu”. Aquest projecte consisteix en crear una xarxa de dones mitjançant la web www.donesenxarxa.cat que vagi estenent-se per tots els municipis. Cada localitat participant, com ara Rubí, te un espai web propi on fer visibles les veus de les dones a partir de les notícies, experiències i opinions que elles mateixes generin. Aquest conjunt de webs locals conformen la xarxa de dones a Catalunya.

“Dones en xarxa” vol fomentar l’ús d’internet com eina de comunicació, de relació i de participació de les dones per superar l’exclusió digital per raó de gènere, a través de l’organització de tallers diversos (com navegar, fer servir el correu electrònic i participar activament a la xarxa) i xerrades de sensibilització sobre la importància de la presència de les dones a la xarxa com a creadores de continguts i no només com a consumidores.

L’acte començarà a les 18 hores i les dones interessades a inscriure’s han de contactar amb la regidoria de la Dona abans del 3 de juliol al 93-5813900.