Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí potencia la col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) acreditant-se com a agència de col·locació El consistori, mitjançant l’IMPES, treballa perquè les polítiques actives d’ocupació incideixin en la millora del mercat de treball a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí potencia la col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) acreditant-se com a agència de col·locació

El consistori, mitjançant l’IMPES, treballa perquè les polítiques actives d’ocupació incideixin en la millora del mercat de treball a la ciutat.
L’Ajuntament de Rubí s’ha acreditat com a agència de col·locació, en coordinació amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per dur a terme activitats d’intermediació laboral. L’objectiu és proporcionar a les persones un treball adequat a les seves característiques i, alhora, facilitar als ocupadors perfils professionals apropiats per als seus requeriments i necessitats.

El consistori rubinenc, mitjançant l’Institut Municipal de Promoció Econòmica i Social (IMPES), treballa perquè les polítiques actives d’ocupació incideixin en la millora del mercat de treball a la nostra ciutat. Les principals línies d’actuació són l’orientació, la formació i la intermediació laboral.

“Rubí, Agència de col·locació” està licitada per realitzar actuacions d’orientació i informació professional, recerca d’ocupació i selecció de personal. La seva missió passa per millorar les competències personals per a la inserció laboral, facilitant respostes personalitzades i suport als usuaris i usuàries mitjançant la definició d’itineraris personals i acompanyament especialitzat amb atenció i suport a la diversitat, així com tractar de conciliar la recerca laboral de les persones usuàries amb les necessitats de personal de les empreses de la ciutat i la seva àrea d’influència.

Per poder participar en les accions de l’Agència de col·locació cal adreçar-se a l’Institut Municipal de Promoció Econòmica i Social ( IMPES), ubicat a l’edifici Rubí+D.