Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí posa al dia els polígons de la ciutat en el marc del Pla de reactivació econòmica i treball Ja s’ha asfaltat una cruïlla del lateral de la carretera C-1413a i part del c/ Vivaldi. Les properes actuacions seran l’asfaltat de part del c/ Stravinsky i el desbrossament d’herbes a diferents polígons. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí posa al dia els polígons de la ciutat en el marc del Pla de reactivació econòmica i treball

Ja s’ha asfaltat una cruïlla del lateral de la carretera C-1413a i part del c/ Vivaldi. Les properes actuacions seran l’asfaltat de part del c/ Stravinsky i el desbrossament d’herbes a diferents polígons.
L’Ajuntament de Rubí ja ha posat en marxa el Pla de xoc de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE), una de les accions que forma part del paquet de mesures de caràcter econòmic que el consistori va presentar el novembre de l’any passat sota el nom de Pla de reactivació econòmica i treball de Rubí. L’objectiu d’aquesta mesura és posar al dia els 11 PAE del municipi, realitzant diferents tasques de manteniment: desbrossament d’herbes, asfaltat de carrers, arranjament de voreres, millora de les baranes existents i renovació de la senyalització, tant horitzontal com vertical, entre d’altres. El pressupost del Pla de xoc és de 360.000 euros i les accions es desenvoluparan durant aquest darrer trimestre de l’any.

Accions per posar al dia els PAE
Una de les primeres actuacions que s’han dut a terme en el marc del Pla de xoc de Polígons d’Activitat Econòmica ha estat l’asfaltat d’una cruïlla del lateral de la C-1413a (Can Rosés) i de part del c/ Vivaldi (Can Jardí). Aquest dijous, 15 de novembre, és previst que s’asfalti una altra cruïlla del polígon de Can Jardí, concretament, la confluència entre els carrers d’Stravinsky i Mozart amb l’avinguda de Bizet. Mentre durin els treballs, que és previst que s’executin al llarg del mateix dia 15, es restringirà el trànsit per l’avinguda de Bizet, permetent l’accés només a les empreses ubicades en aquesta via. Per accedir al polígon Rubí Sud, els vehicles s’hauran de desviar pels carrers de Schubert i Schumann.

Properament també s’iniciaran les tasques de desbrossament d’herbes a diferents polígons. Així, es durà a terme la poda d’arbres, el desbrossament d’herbes, la recollida d’impropis de les zones desbrossades, el tractament amb herbicides i l’eliminació d’herbes a les voreres.

El pla també preveu la millora o substitució de les baranes dels PAE Rubí Sud, Cova Solera, Can Jardí i La Llana. Les tasques consistiran en pintar les existents i col·locar-ne de noves en aquells llocs on calgui.

Paral·lelament, també es repararan les voreres al c/ Wagner i als ponts dels polígons de La Llana, Cova Solera i Sant Genís.

Una altra de les actuacions previstes és la senyalització horitzontal i vertical als PAE de Sant Genís, Cova Solera, Can Rosés, La Llana, Can Jardí i La Bastida. Es realitzaran treballs de senyalització horitzontal (senyalitzar eix, illetes de distribució de trànsit, passos de vianants, símbols d’stop…), així com senyalització vertical dels passos de vianants, senyalització d’orientació i instal·lació de coixins reductors de velocitat.

I, per últim, es repararà la junta del pont del PAE La Llana.

A banda de la posada al dia dels PAE, el Pla de xoc de Polígons d’Activitat Econòmica també preveu dues accions més que es desenvoluparan durant els dos propers anys. D’una banda, normalitzar la situació del polígons de Rubí Sud sector Q1 i Q3 i, de l’altra, l’obtenció d’un pla director de PAE de Rubí a partir de l’anàlisi de la situació actual, l’estudi de posicionament estratègic vers l’entorn i la participació dels principals agents econòmics i socials.