Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí organitza una nova edició del Curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil Les inscripcions es poden fer al Comissionat d'Emancipació Juvenil a l’edifici del carrer Prim als matins. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí organitza una nova edició del Curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil

Les inscripcions es poden fer al Comissionat d'Emancipació Juvenil a l’edifici del carrer Prim als matins.
L’Ajuntament organitza el pròxim mes de novembre una nova edició del Curs de Monitors i Monitores de d’activitats de lleure infantil i juvenil que començarà el pròxim mes de novembre, amb un total de 100 hores lectives de formació teòrica i unes pràctiques de 175 hores més. Les inscripcions, que encara estan obertes, es poden fer faran al Comissionat d'Emancipació Juvenil (c. Prim, 33-35, 2n pis) de 9 a 14 h, fins a cobrir el total de 25 places que ofereix el consistori.

Els joves que es vulguin inscriure han de tenir entre 18 i 30 anys, ser residents a la nostra ciutat, i aportar una fotocòpia del seu DNI per formalitzar la inscripció. La formació serà de caire intensiu i es farà del 5 al 29 de novembre, de dilluns a divendres de 16 a 20 h i dissabtes de 10 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h fins acabar la part teòrica inicial.

Impartit per l'Escola Lliure El Sol, els alumnes ampliaran els seus coneixements relacionats amb les entitats d’associacionisme educatiu, temps lliure, objectius educatius i organització d’una activitat educativa, amb un període de pràctiques orientades per l’escola i l’elaboració d’un treball memòria de l’acció educativa duta a terme per l’alumne durant aquest període.