Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí no s’acull al Pla de finançament extraordinari perquè té les factures amb proveïdors al dia L’Alcaldessa destaca “la bona gestió econòmica” del consistori. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí no s’acull al Pla de finançament extraordinari perquè té les factures amb proveïdors al dia

L’Alcaldessa destaca “la bona gestió econòmica” del consistori.
L’Ajuntament de Rubí no té factures pendents de pagar als proveïdors. L’Alcaldessa, Carme García, ho anunciava dijous al programa Parlem amb l’Alcaldessa de Ràdio Rubí, coincidint amb el termini màxim donat pel Ministeri d’Hisenda per declarar els impagaments. García ha explicat que “les mesures d’austeritat que Rubí impulsa des de l’any 2008 permeten tenir una economia sanejada malgrat la situació econòmica adversa i les retallades de la Generalitat i l’Estat”. L’alcaldessa ha avançat que el pressupost de l’any 2011 “es tancarà en positiu tot i mantenir les nostres prioritats de suport a la reactivació econòmica i l’ocupació, els serveis a les persones i el manteniment i la qualitat urbana”.

L’Ajuntament rebrà 4,3 milions d’euros del deute de la Generalitat
La Generalitat de Catalunya liquidarà 4.339.727,81 € dels 5.549.005,49 € que deu a l’Ajuntament de Rubí. El consistori va conèixer la xifra final el passat divendres i ja ha iniciat els tràmits administratius per sol·licitar el pagament de les obligacions pendents de pagar per la Generalitat al consistori.