Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí instal·la barreres metàl·liques de seguretat en un tram del Camí d’Ullastrell Mentre durin els treballs, que és previst que finalitzin demà dimarts, es dóna pas alternatiu als vehicles mitjançant uns semàfors provisionals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí instal·la barreres metàl·liques de seguretat en un tram del Camí d’Ullastrell

Mentre durin els treballs, que és previst que finalitzin demà dimarts, es dóna pas alternatiu als vehicles mitjançant uns semàfors provisionals

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquest dilluns els treballs d’instal·lació d’uns 900 metres de barreres metàl·liques de seguretat al tram del Camí d’Ullastrell comprès entre el Camí Antic de Ximelis i el camí d’entrada a la Masia de Can Feliu. Aquestes tasques és previst que finalitzin demà dimarts.

L’objectiu de col·locar aquestes barreres metàl·liques és millorar la seguretat viària en aquest tram, ja que aquestes estructures actuen com a sistemes de contenció de vehicles, afavorint que, en cas d’accident de circulació, aquest tingui unes conseqüències més predicibles i menys greus. Aquest tipus de barreres s’instal·len quan existeixen desnivells pròxims a la calçada i amb probabilitat que es produeixin accidents de trànsit.

Amb motiu d’aquestes obres, s’ha restringit al trànsit un carril de circulació i es dóna pas alternatiu als vehicles mitjançant uns semàfors provisionals.