Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí incrementa un 69% els cursos de formació ocupacional per a persones aturades Més de 700 persones podran accedir a accions formatives per millorar les seves possibilitats per trobar feina. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí incrementa un 69% els cursos de formació ocupacional per a persones aturades

Més de 700 persones podran accedir a accions formatives per millorar les seves possibilitats per trobar feina.
L’Institut de Promoció Econòmica (IMPES) de l’Ajuntament de Rubí augmentarà durant aquesta any la seva oferta de cursos de formació ocupacional fins arribar a les 49 accions, que suposen un 69% més dels que aquest organisme va organitzar l’any passat. El Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu han atorgat a l’Ajuntament un total de 541.008.75 € per la posada en marxa dels mateixos.

Amb aquest increment, del qual es podran beneficiar al voltant de 735 persones en situació d’atur, el nombre total d’hores dels cursos de l’IMPES pujarà a 5.025 hores de formació.

Aquestes accions formatives tenen com a objectiu qualificar professionalment a les persones que fan els cursos en oficis que ofereixen majors oportunitats d’incorporació a un lloc de treball per cobrir les necessitats de determinats sector productius. Així, per a aquest any 2010, s’oferiran cursos en les especialitats d’administració i gestió per a petites i mitjanes empreses, amb cursos de gestió internacional, tècniques comptables, comercials, informàtica, anglès comercial bàsic i tècniques de comunicació, entre d’altres; atenció al client; electricitat de manteniment; construccions metàl·liques amb cursos de soldadors i instal·ladors; informàtica d’usuari; instal·lacions de climatització; mecànica de manteniment i energies renovables.

La mitjana de duració dels cursos és variable ja que va des de les 475 hores d’un curs de soldador d’estructures metàl·liques pesants fins a les 30 d’un curs de prevenció de riscos professionals i seguretat en el muntatge. Els primers cursos començaran a mitjans del mes d’abril.