Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí i Ensenyament arriben a un acord per mantenir el transport escolar no obligatori Així mateix, el municipi mantindrà la mateixa oferta educativa per al proper curs 2014-2015. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí i Ensenyament arriben a un acord per mantenir el transport escolar no obligatori

Així mateix, el municipi mantindrà la mateixa oferta educativa per al proper curs 2014-2015.
L’Ajuntament de Rubí i el Departament d'Ensenyament han arribat a un acord per mantenir el transport escolar no obligatori al municipi. La negociació entre totes dues administracions permetrà a l’escola Joan Maragall i a l’institut J.V. Foix continuar disposant de transport discrecional no obligatori.

La decisió consensuada s’ha pres tenint en compte les característiques de Rubí i la situació geogràfica dels centres educatius. L’acord implicarà la coresponsabilitat del Departament d'Ensenyament, de l’Ajuntament de Rubí i de les famílies. La situació del transport escolar no obligatori serà revisable bianualment.

L’Ajuntament de Rubí i el Departament d’Ensenyament també han treballat conjuntament durant el darrers mesos per planificar l’oferta educativa del municipi per al proper curs 2014-2015. Arran d’aquest treball conjunt, Rubí mantindrà per al proper curs escolar la mateixa oferta educativa que el curs actual.