Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí homenatja a la gent gran del nostre municipi L’acte, amb la presència de la regidora de Serveis Socials, es va fer al Casal de la Gent Gran de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí homenatja a la gent gran del nostre municipi

L’acte, amb la presència de la regidora de Serveis Socials, es va fer al Casal de la Gent Gran de Rubí.
L’Ajuntament de Rubí va participar en l’acte d’homenatge a tres de les persones de més edat del municipi, una de les quals ha arribat als cent anys, que organitza anualment el Casal de la Gent Gran de Rubí, que va comptar amb l’assistència de la regidora de Serveis Social, Ana Ma. Martínez.

En l’acte, que s’engloba dintre de les Festes de la Tardor del casal, l’Ajuntament va lliurar tres plaques commemoratives a Pascuala Montserrat Esteve de 94 anys, Alfredo Sáez de 97 anys, i a Antoni Palau que el passat mes de setembre va celebrar els seus cent anys. A més, aquest rubinenc centenari va rebre una de les medalles centenàries que la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania concedeix als ciutadans de més de 100 anys amb la inscripció del nom i l’any de naixement.