Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí convoca el I Concurs de còmics sobre l’homofòbia per a joves de la ciutat El lliurament dels premis es farà el pròxim 26 de maig a les 16 hores. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí convoca el I Concurs de còmics sobre l’homofòbia per a joves de la ciutat

El lliurament dels premis es farà el pròxim 26 de maig a les 16 hores.
Un total de 26 joves estudiants de 2n cicle de l’ESO i de batxillerat de centres educatius de Rubí han presentat diverses propostes per a aquesta primera edició del concurs de còmics sobre l’Homofòbia 2010, que, amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia que es commemora el 17 de maig, organitza l’Ajuntament de Rubí. El lliurament dels premis es farà el pròxim 26 de maig a les 16 hores al auditori del Rubí + D.

El jurat, que tindrà en compte per a la valoració dels treballs l’enfocament de la problemàtica, les solucions aportades, la creativitat, l’originalitat i el llenguatge utilitzat tant a nivell de les imatges com a nivell textual, concedirà tres premis als tres primers classificats: 1r premi 150 €, 2n 100 € i 3r 50 €.

Aquest concurs té per objecte promoure actituds i comportaments que respectin les diferents opcions sexuals i d’identitat de gènere i impulsar la reflexió sobre la diversitat sexual i sobre el perquè de comportaments discriminatoris cap a opcions sexuals que estan fora de la norma heterosexual.