Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí convida la ciutadania a visitar el CTR-Vallès el proper dissabte, 19 de gener L’objectiu de l’activitat és familiaritzar els participants amb les diferents fraccions, incidint en els impropis més comuns que es gestionen a la planta. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí convida la ciutadania a visitar el CTR-Vallès el proper dissabte, 19 de gener

L’objectiu de l’activitat és familiaritzar els participants amb les diferents fraccions, incidint en els impropis més comuns que es gestionen a la planta.
Aquest dissabte, l’Ajuntament de Rubí ha organitzat una nova visita al CTR-Vallès, una de les plantes de tractament de residus del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental. Aquesta activitat s’emmarca dins la campanya “Si recicles bé, tothom estalvia” que impulsa el consorci i a la qual l’Ajuntament s’hi va adherir l’any passat.

L’objectiu de la visita és familiaritzar els participants amb les diferents fraccions, incidint en els impropis més comuns que es gestionen a la planta, així com sensibilitzar els ciutadans sobre la importància de separar bé a casa, mostrant els efectes que comporta una separació mal feta, l’esforç econòmic que cal fer per pal·liar-los i l’impacte mediambiental.

Durant la visita al CTR-Vallès es presentarà la situació de la planta i la seva funció a la comarca. Es revisaran les diferents fraccions, des de la prevenció fins al reciclatge, i es visitaran les instal·lacions per conèixer de primera mà la fracció resta.

Aquesta activitat es durà a terme el dissabte 19 de gener. La sortida tindrà lloc a les 10h des de l’Escardívol. Per a participar-hi cal inscriure’s gratuïtament al Telèfon Verd – 900 130 130 (93 699 98 01 si es truca des d’un telèfon mòbil).