Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí celebra el lliurament dels Premis Cambra 2012 a la ciutat amb un sopar relacional El regidor de Promoció Econòmica diu que l’acte reconeix l’impuls del consistori per les empreses rubinenques. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí celebra el lliurament dels Premis Cambra 2012 a la ciutat amb un sopar relacional

El regidor de Promoció Econòmica diu que l’acte reconeix l’impuls del consistori per les empreses rubinenques.
El regidor de Promoció Econòmica i Treball de l’Ajuntament de Rubí, Jaume Buscallà, ha reconegut que l’acte de lliurament del Premis Cambra 2012 al Pavelló de La Llana el pròxim 25 de juny, suposa un “reconeixement de La Cambra per la línia estratègica del consistori per la promoció i suport a les empreses” tant a través de les accions de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) com del Pla de Reactivació Econòmica endegat al 2011, que contempla un Pla director dels polígons d’activitat econòmica (PAE) o la creació d’una finestreta única per reduir l’esforç de les persones emprenedores a l’hora de crear una empresa, entre d’altres. Jaume Buscallà ha assenyalat també que el fet que “el format a Rubí sigui nou -es tracta d’un sopar que fomentarà el networking entre els prop de 500 participants- i que permeti que els assistents puguin establir relacions empresarials també suposa un recolzament de La Cambra cap a les empreses de la nostra demarcació”.

El lliurament d’aquests premis, el pròxim 25 de juny al nou Pavelló esportiu La Llana, distingirà a un total de 12 empreses i a un empresari, dues empreses de les quals són de la nostra ciutat. D’una banda Zeta Espacial, dedicada a la fabricació i comercialització de productes de confiteria, que ha estat guardonada amb el Premi Cambra 2012 a la Internacionalització, per la seva àmplia activitat exportadora a 57 països d’on prové el 90% de les seves vendes globals. D’altra, MSAA Architecture, guardonada amb el Premi Cambra 2012 a l’Empresa de Nova Creació, un despatx d’arquitectura fundat l’any 2010, amb seu a Rubí, integrat per un equip multidisciplinari de col·laboradors especialitzats en diferents àrees del disseny i la construcció.

L’esdeveniment, que es fa per primera vegada a Rubí, estarà dividit en dos parts, amb el tradicional lliurament dels premis i posteriorment un sopar relacional amb totes les persones assistents, amb un nou format que potencia la interacció entre els participants, amb l’objectiu de facilitar el networking.