Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí alerta els col·lectius més vulnerables per l’alta concentració de pols sahariana Es recomana a la gent gran i a la població amb malalties respiratòries que tinguin especial cura i que no realitzin esforços ni activitats físiques a l’aire lliure. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí alerta els col·lectius més vulnerables per l’alta concentració de pols sahariana

Es recomana a la gent gran i a la població amb malalties respiratòries que tinguin especial cura i que no realitzin esforços ni activitats físiques a l’aire lliure.
La Direcció General de Qualitat Ambiental del departament de Territori i Sostenibilitat (TES) de la Generalitat de Catalunya ha emès un avís informant que, durant el dia d’avui i fins demà dimecres, està prevista la intrusió de pols sahariana amb concentracions de pols en superfície d’entre 20 i 40 μg/m3 associada a unes condicions atmosfèriques que en dificultaran la dispersió.

Entre els municipis que poden estar afectats per aquesta concentració de pols hi ha Rubí. Per aquest motiu, l’Ajuntament demana especial precaució a la població més sensible, com la gent gran i persones amb malalties respiratòries. A aquests col·lectius se’ls recomana no realitzar esforços ni activitats físiques intenses a l’aire lliure.

Per tal d’evitar l’emissió de més contaminants, es recomana evitar l’ús del vehicle privat si no és imprescindible, i fer servir el transport públic sempre que sigui possible.