Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament crea la nova borsa de treball en línia per empreses i treballadors/es A través d' aquest servei , empreses i usuaris/es poden interrelacionar-se de forma directa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament crea la nova borsa de treball en línia per empreses i treballadors/es

A través d' aquest servei , empreses i usuaris/es poden interrelacionar-se de forma directa.
La regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas, ha presentat una nova aplicació creada per l’Institut de Promoció Econòmica i Social (IMPES): la Borsa de treball en línia, que ha de permetre la interrelació entre els treballadors i treballadores que cerquen feina i les empreses de la ciutat i l’entorn que n’ofereixen.

“Amb aquesta nova aplicació -ha dit Maria Mas- hem volgut crear una eina per donar una resposta més ràpida a les persones que busquen feina que, alhora, permeti simplificar els tràmits i el processos a les empreses de la ciutat que generen ocupabilitat”. A més de l’agilització del procés, la regidora ha dit que altres objectius d’aquest nou servei són “incrementar el nombre d’usuaris/es treballadors/es i d’empreses, ja que permet estendre el servei a les poblacions pròximes a Rubí, i apropar els serveis als ciutadans mitjançant les eines telemàtiques”, en la mesura que no serà necessari el desplaçament presencial al servei per fer efectiva la inscripció a la borsa, com fins ara, tot i que aquest servei es continuarà oferint per aquelles persones que prefereixin inscriure’s de forma presencial.

Aquesta borsa de treball en línia reforçarà les accions d’intermediació que fins ara feia el Servei d’inserció de l’IMPES , responsable de conciliar la recerca de feina de les persones usuàries i les necessitats de personal de les empreses col·laboradores de l’IMPES, ja que en els darrers dos anys s’ha triplicat el nombre de persones ateses a la Borsa de Treball de l’IMPES, arribant l’any 2009 a tendre a 2700 persones en procés de recerca de feina.

Així, quan un/a usuari/a que es trobi en procés de recerca de feina vulgui inscriure’s en aquest servei haurà d’accedir a l’adreça web www.impes.cat/borsadetreball, mitjançant la qual, i després de registrar-se com a candidats/es i introduir el seu currículum vitae, podran fer la recerca de feina realitzant l’obertura d’una candidatura amb la qual fer arribar el seu currículum a les empreses de Rubí i de les ciutats del nostre entorn. A més, aquestes empreses, que també s’hauran de registrar de forma prèvia, podran buscar els perfils més adequats a les seves necessitats de persones treballadores per cobrir una vacant determinada accedint als currículums dels demandants, o bé rebran un correu electrònic amb les dades del candidat/ata que s’interessi per l’oferta de treball de la seva empresa quan aquests els facin arribar la seva candidatura.

Nova certificació per l’IMPES

A més, la regidora de Promoció Econòmica ha dit que l’Institut de Promoció Econòmica i Social (IMPES) ha rebut una nova certificació, la de l’OHSAS 18001 relacionada amb la prevenció de riscos laborals, que se suma a l’ISO - 9001 que regula els principis bàsics dels sistemes de gestió de la qualitat i que l’IMPES té des de l’any 2003. Aquest Certificat de Gestió de Seguretat i Salut Laboral OHSAS 18001 que atorga AENOR ha estat obtingut per l’organisme local aquest any i és un dels primers ajuntaments en haver-lo aconseguit. AENOR és una entitat dedicada al desenvolupament de la normalització i la certificació en els sectors industrials i de serveis per tal de contribuir a millorar la qualitat i la competitivitat de les empreses.