Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca el concurs Creactiva’t 2009 contra la violència de gènere Aquest concurs de creativitat digital, s’adreça de forma específica als alumnes dels instituts de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament convoca el concurs Creactiva’t 2009 contra la violència de gènere

Aquest concurs de creativitat digital, s’adreça de forma específica als alumnes dels instituts de la ciutat.
L’Ajuntament de Rubí ha convocat la cinquena edició del Concurs Creactiva’t 2009, dintre de les activitats organitzades al voltant del Dia Internacional contra la violència de gènere, dirigit a l’alumnat dels IES de la ciutat entre els 12 i 16 anys. El concurs, que obre avui i fins al 13 de novembre la seva convocatòria, ofereix als joves expressar la seva opinió sobre la violència de gènere, mitjançant la creació d’un document powerpoint que reflecteixi la situació actual de les dones que pateixen maltractaments i com la joventut hi pot intervenir.
El veredicte d’aquest certamen de creativitat, que atorga als joves tres premis de 300, 200 i 100 euros respectivament, es coneixerà el pròxim dimecres 18 de novembre del 2009 a partir de les 16 h a l’auditori de l’edifici Rubí +D.

En l’edició anterior, el treball ”Violència de gènere: estimar no és matar”, d’alumnes de 4t d’ESO de l’IES l’Estatut va ser el guanyador d’un concurs en què la participació va augmentar força respecte a l’any anterior (38 treballs presentats) ja que era la primera en què participen els quatre instituts públics de la ciutat.