Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convida els dissenyadors gràfics a una sessió sobre retolació comercial La jornada, durant la qual s’informarà dels aspectes legals que regulen la normativa lingüística en matèria de retolació, tindrà lloc l’11 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament convida els dissenyadors gràfics a una sessió sobre retolació comercial

La jornada, durant la qual s’informarà dels aspectes legals que regulen la normativa lingüística en matèria de retolació, tindrà lloc l’11 de juliol.
El Comissionat de Política Lingüística de l’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració del Servei Local de Català i de l’Àmbit d’Espai Públic del consistori, organitza la sessió “Rètols comercials: normativa, criteris lingüístics i ordenança urbanística”. La jornada, que es durà a terme el proper 11 de juliol a l’auditori de l’edifici Rubí+D, a partir de les 15h, està adreçada als professionals de la retolació i el disseny de la ciutat.

L’objectiu de la sessió és informar aquests professionals dels aspectes legals que regulen la normativa lingüística en matèria de retolació, així com també destacar alguns aspectes ortogràfics per a evitar els errors més habituals. Pel que fa a urbanisme, es comentaran els requisits que han de complir els rètols, segons les normes vigents. La sessió serà impartida pel personal tècnic del Servei Local de Català de Rubí i de l’Àmbit d’Espai Públic.

Els interessats a participar-hi cal que confirmin la seva assistència al Servei Local de Català, al telèfon 93 697 45 05 o a l’adreça dinamitzacio.rubi@cpnl.cat.