Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convida a la ciutadania conèixer el procés d’elaboració de compost a la planta de Can Barba La sortida, amb caràcter gratuït, es farà el pròxim dissabte 16 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament convida a la ciutadania conèixer el procés d’elaboració de compost a la planta de Can Barba

La sortida, amb caràcter gratuït, es farà el pròxim dissabte 16 de març.
L’Ajuntament de Rubí organitza un visita guiada el pròxim dissabte 16 de març a les instal·lacions de la Planta de Tractament de la matèria orgànica de Can Barba (Terrassa). Fins a 30 persones podran participar en aquesta visita, de forma totalment gratuïta, que els permetrà conèixer el procés de la recollida orgànica. A més, els participants assistiran a una breu sessió teòrica del procés, i a la visita a totes les instal·lacions per veure de forma pràctica que passa amb els residus que llencem diàriament al contenidor de color marró, per a la matèria orgànica, fins que aquests es converteixen en compost.

Aquesta és la segona visita que organitza el consistori a una planta de tractament, que s’emmarquen dintre de la campanya “Si recicles bé, tothom estalvia”, impulsada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, a la qual l’Ajuntament s’hi va adherir l’any passat.

La sortida és farà a partir de les 10 h, en un autocar des de l'Escardívol, on es tornarà al voltant de les 12.30h. Les persones interessades hauran d’inscriure’s prèviament trucant al Telèfon Verd 900 130 130 (des d'un mòbil cal trucar al 93 6999801).