Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament arranjarà el paviment al carrer Praga del polígon Cova Solera Les obres duraran dues setmanes i els vehicles hauran d’accedir pel carrer Londres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament arranjarà el paviment al carrer Praga del polígon Cova Solera

Les obres duraran dues setmanes i els vehicles hauran d’accedir pel carrer Londres.
A partir de dilluns dia 4 de novembre , l’Ajuntament de Rubí iniciarà les obres de pavimentat del carrer de Praga, al polígon industrial de Cova Solera, a la zona del carrer més propera a l’avinguda de Can Sucarrrats, on el ferm està enfonsat, en mal estat i precisa d’una nova pavimentació. L’obra abasta una superfície total de 305 m² en aquesta zona i afectarà al trànsit durant un parell de setmanes.

Fins a mitjans de mes, aproximadament, aquest tram de carrer quedarà tallat al trànsit rodat i, per tant, l’accés i la sortida des de les diferents empreses del carrer de Praga s’haurà de realitzar des del carrer de Londres. La sortida per l’Avinguda de Can Sucarrats restarà tallada fins a l’acabament de les obres.

Aquesta nova obra en el Polígon d’Activitats Econòmiques (PAE) de Cova Solera es troba inclosa en les accions d’arranjament i posada al dia dels PAE de Rubí, que formen part del Pla de xoc als polígons industrials del Paquet de mesures extraordinàries 2013, que preveu una inversió de 200.000 euros als polígons de la ciutat aquest any. Aquesta obra té un pressupost d’Execució de 35.103,43 € i aniran a càrrec de l’empresa Agustí i Masoliver S.A. (AMSA).