Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aprova la reparcel·lació definitiva del Pla parcial del Sector C de Cova Solera Els empresaris podran començar a demanar llicències d’activitats i d’obres de forma immediata. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament aprova la reparcel·lació definitiva del Pla parcial del Sector C de Cova Solera

Els empresaris podran començar a demanar llicències d’activitats i d’obres de forma immediata.
La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana el text refós del Projecte de Reparcel·lació del Pla parcial del Sector C de Cova Solera que permetrà que l'empresariat i les indústries que ho desitgin puguin començar a sol·licitar a l’Ajuntament de Rubí llicències d’activitats i d’obres en aquest Polígon d’Activitat Econòmica (PAE) de la ciutat de forma immediata.

Aquest polígon estava afectat per un procés judicial que anul·lava l’anterior reparcel·lació i que impedia a l’Ajuntament atorgar cap llicència urbanística. Així, a finals de l’any 2007 es va iniciar la convocatòria d’un concurs públic per procedir a la redacció posterior del projecte de reparcel·lació econòmica que, també per sentència, s’havia de fer de nou a la zona.

Durant tots aquests anys, el consistori ha hagut d’aturar totes les sol·licituds de llicències d’activitats presentades fins que es resolgués el tema de manera definitiva. Segons el regidor de Promoció Econòmica i Treball de l’Ajuntament de Rubí, Jaume Buscallà, aquesta aprovació satisfà al consistori ja que “permetrà la reactivació de la concessió de llicències en aquest polígon, un fet que va en la línia de les accions prioritàries de reactivació econòmica que l’Ajuntament està preparant per aquest mandat, entre les quals hi ha diversos tipus de bonificacions a empreses segons les noves ordenances aprovades provisionalment pel ple o les inversions econòmiques dintre del marc del Pla d’Asfaltat de les zones industrials de la ciutat”.

Ara, un cop acabat tot el procés i redactat de nou el projecte de reparcel·lació que l’Ajuntament ha aprovat, es tornaran a poder instal·lar empreses en les 78 hectàrees que té aquest polígon industrial ubicat a l’oest de la ciutat, que limita amb la riera de Rubí i amb el sector residencial de Can Fatjó. En l’actualitat, aquest polígon, constituït l’any 1986, compta amb un total de 240 empreses segons dades de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), més de la meitat d’elles dedicades a la indústria del metall i els components elèctrics, i el sector del transport i els magatzems.