Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aporta 5.000 euros per la campanya d’emergència per la reconstrucció d’Haití El consistori engega una campanya de recollida de donatius entre la ciutadania per ajudar a la població d’aquest país. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament aporta 5.000 euros per la campanya d’emergència per la reconstrucció d’Haití

El consistori engega una campanya de recollida de donatius entre la ciutadania per ajudar a la població d’aquest país.
L’Ajuntament de Rubí ha fet una donació de 5.000 € per la campanya d’emergència “Resposta als efectes del terratrèmol a Haití: fase de reconstrucció” iniciada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, entre tots el seus socis entre els quals hi ha ajuntaments, com el de Rubí, diputacions, consells comarcals i mancomunitats, que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els països més desfavorits.

El Fons Català posa en marxa aquesta campanya d’emergència per tal de donar suport als esforços que el propi país ha començat a dur a terme amb l’acompanyament de la cooperació internacional.

Recollida de fons entre la ciutadania

A més, d’aquesta aportació directa, l’Ajuntament, en col·laboració amb el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional i els instituts d’ensenyament secundari (IES) de la ciutat, engeguen una campanya de recollida d’ajuda econòmica per als damnificats d’Haití. Tots els ciutadans i ciutadanes de Rubí que vulguin fer la seva aportació econòmica pels haitians ho poden fer al número de compte 2013 0178 21 0201516294 de Caixa de Catalunya, fins al pròxim 28 de febrer.

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació està integrat per les entitats Creu Roja, Enginyeria sense Fronteres, Associació Compartir – SED, Casal Mendocino de Rubí (CAMER), Asociación Uruguayo Catalana Los Botijas, Viladecavalls Vida i pau, Rubí Solidari i Casal d’Amistat Catalano Cubà de Rubí José Martí, així com per tots els partits polítics amb representació municipal (PSC, ICV, CiU, ERC, PPC i ACR).