Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament agraeix la tasca de conservació del cotxe de bombers de l’Associació d’Amics dels Automòbils Antics de Rubí El cotxe de bombers que mantenen guanya el 3r premi a l’elegància en la 54ena edició del Ral·li de Sitges. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament agraeix la tasca de conservació del cotxe de bombers de l’Associació d’Amics dels Automòbils Antics de Rubí

El cotxe de bombers que mantenen guanya el 3r premi a l’elegància en la 54ena edició del Ral·li de Sitges.
La regidora de Cultura, Maria Mas, ha felicitat als membres de l’Associació d’Amics dels Automòbils Antics de Rubí pel manteniment que fan del cotxe de bombers de Rubí, que ha estat un dels protagonistes de l’edició d’enguany del 54è Ral·li de Sitges, on ha guanyat el 3r premi a l’elegància.

Cinc membres d’aquesta entitat, amb qui l’Ajuntament ha subscrit un conveni pel manteniment i conservació d’aquest vehicle, van ser els passatgers privilegiats de l’edició del ral·li que han fer possible aquesta fita, guarnits amb els vestits de bombers de l’època. El vehicle, matriculat l'any 1925, és de propietat municipal i està cedit en custòdia a l'Associació d'Automòbils Antics de Rubí per tal que aquesta entitat de la ciutat s’encarregui de garantir el seu estat de conservació.

La concentració va començar a la Diagonal de Barcelona, on una setantena de vehicles participants van estar exposats durant tot el dia, per sortir al dia següent des de la plaça de Sant Jaume fins a Sitges per les costes del Garraf.