Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament adverteix que les fonts naturals de Rubí no tenen garanties per al consum humà Les 6 fonts naturals del municipi tenen rètols indicadors que desaconsellen el consum d’aquestes aigües. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament adverteix que les fonts naturals de Rubí no tenen garanties per al consum humà

Les 6 fonts naturals del municipi tenen rètols indicadors que desaconsellen el consum d’aquestes aigües.

L’Ajuntament de Rubí, en col·laboració amb la Policia Local i SOREA, ha realitzat l’habitual control sanitari a les 6 fonts naturals que hi ha al nostre terme municipal. Aquesta anàlisi conclou que el consum d’aquestes aigües no és aconsellable per les persones ja que no acompleixen els stàndars de seguretat per no representar cap rics per la seva salut.

Per aquest motiu, el consistori ha instal·lat rètols indicatius en les fonts naturals de Can Matalí, Can Pi de Vilaroc, Ca n’Oriol, Can Tiraïres al carrer Palència, Torrent dels Alous i Vallhonrat al final de l’avinguda de Pep Ventura. En aquests panells informatius s’adverteix que aquesta aigua no disposa de les garanties sanitàries necessàries per la qual cosa no es considerà apta per al consum humà, motiu pel qual l’Ajuntament recomana als ciutadans i ciutadanes rubinencs que s’abstinguin de consumir aigua d’aquestes sis fonts del terme municipal.