Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament adjudica 20 places d'aparcament públic a la zona nord La llista dels 20 rubinencs que han aconseguit una plaça a l'estacionament públic situat davant el CAP Mútua ya es pot consultar. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament adjudica 20 places d'aparcament públic a la zona nord

La llista dels 20 rubinencs que han aconseguit una plaça a l'estacionament públic situat davant el CAP Mútua ya es pot consultar.
Una vintena de rubinecs i rubinenques han aconseguit una plaça d’estacionament públic situat davant del CAP Mútua després de la seva adjudicació per part de l’Ajuntament de Rubi entre un total de 25 sol•licituds rebudes. La llista de sol•licituds admeses es pot consultar a internet. L’Ajuntament es posarà en contacte amb cadascun d’ells per informar-los per escrit de la seva admissió i iniciarà els tràmits administratius necessaris per adjudicar-los la plaça d’aparcament.

El preu unitari d’aquestes places és de 10.217 € (iva inclòs) i s’han adjudicat en règim de concessió a 50 anys. Un dels requisits per optar a una de les places era estar empadronat a la ciutat com a mínim des de fa 3 anys, tot i que han tingut preferència els veïns amb domicili situat a menys de 700 metres de l’aparcament.

Pel que fa a les places restants no adjudicades, es preveu obrir una nova convocatòria un cop acabi el procés administratiu que ara comença per adjudicar aquesta vintena de places. Les característiques del nou procés es donaran a conèixer pròximament.