Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament actuarà de forma subsidiària en una casa del carrer Floridablanca per evitar que s’esfondri La nit d’aquest dilluns ha caigut una de les bigues de l’edifici, fet que ha motivat el desallotjament preventiu dels veïns de les finques del costat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament actuarà de forma subsidiària en una casa del carrer Floridablanca per evitar que s’esfondri

La nit d’aquest dilluns ha caigut una de les bigues de l’edifici, fet que ha motivat el desallotjament preventiu dels veïns de les finques del costat.
Cap a la mitjanit d’aquest dilluns ha caigut una de les bigues de la casa ubicada al número 13 del carrer de Floridablanca. Davant la impossibilitat d’avaluar l’estat de la finca en aquells moments, ja que aleshores plovia intensament, Bombers, Policia Local i Protecció Civil de Rubí han optat per desallotjar de manera preventiva els veïns dels dos immobles situats a banda i banda de la casa afectada.

Arran d’aquest incident, l’Ajuntament de Rubí actuarà de forma subsidiària per garantir, d’una banda, l’estabilitat de l’edifici afectat i, de l’altra, la seguretat dels veïns del costat. Així, es farà un sanejament del sostre de la planta baixa, enderrocant les bigues mitjaneres, i es retiraran els elements d’enderroc que hi hagi al solar. La façana es conservarà, ja que ajudarà a consolidar l’estabilitat dels altres dos habitatges limítrofs.

A hores d’ara, el consistori està fent les gestions oportunes amb el propietari de la casa afectada, una entitat bancària, per poder actuar de manera subsidiària.