Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AJjuntament de Rubí exigeix a FICOSA que mantingui tots els llocs de feina i l'activitat a la ciutat L’alcaldessa ha demanat una trobada als treballadors i a la direcció de l’empresa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’AJjuntament de Rubí exigeix a FICOSA que mantingui tots els llocs de feina i l'activitat a la ciutat

L’alcaldessa ha demanat una trobada als treballadors i a la direcció de l’empresa
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, s’ha posat en contacte amb els treballadors de la planta de FICOSA a Rubí per mantenir una trobada aquesta tarda després que el rotatiu el Periódico hagi publicat la voluntat de la firma de traslladar tota la seva activitat industrial a les recents adquirides instal·lacions de Viladecavalls.

García també ha demanat cita amb els representants de la direcció de l’empresa per exigir-los el compliment del conveni signat amb l’Ajuntament de Rubí i aprovat pel Ple el 25 de febrer de 2010. Un conveni que té com a únics objectiusl garantir els 300 llocs de treball de la planta de Rubí i mantenir l’activitat de FICOSA a la ciutat amb la compra d’una nova nau que substituiria les dues actuals de Fico Transpar i Fico Triad situades al sector de Can Pujol.

“El conveni era clar i exigirem el seu compliment. Tots els treballadors i treballadores de la planta de Rubí han de conservar el seu lloc de feina i la firma no ha d’abandonar la ciutat”, ha sentenciat l’alcaldessa.