Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aigua de les fonts naturals de Rubí no és apta pel consum humà L’Ajuntament recomana a la població que no consumeixi aigua d’aquestes fonts https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’aigua de les fonts naturals de Rubí no és apta pel consum humà

L’Ajuntament recomana a la població que no consumeixi aigua d’aquestes fonts

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí ha portat a terme, en col·laboració amb la Policia Local i amb SOREA, el control sanitari de les aigües de les quatre fonts naturals que estan actualment en funcionament al municipi: Font Can Pi de Vilaroc, Font Ca n'Oriol (c/ Mallorca), Font Can Tiraïres (c/ Palència) i Font Torrent dels Alous. Els resultats indiquen que l’aigua no té garanties sanitàries, i per tant, no és apta pel consum humà.

A Rubí hi ha un total de sis fonts naturals, de les quals dues estan actualment en desús: la Font de Vallhonrat, de la qual no en surt aigua, i la Font de Can Matalí, que està clausurada.

L’Ajuntament ha instal·lat rètols indicadors a les fonts on s’especifica 'aigua sense garanties sanitàries. L’aigua d’aquesta font no és apta per al consum humà', amb l’objectiu de prevenir a la ciutadania per tal que no se'n facin cap tipus d’ús.