Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’actriu Clara Segura farà una xerrada a la sala per commemorar el Dia Internacional del Teatre A la tarda hi haurà una jornada de portes obertes al teatre municipal La Sala. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’actriu Clara Segura farà una xerrada a la sala per commemorar el Dia Internacional del Teatre

A la tarda hi haurà una jornada de portes obertes al teatre municipal La Sala.
L’Ajuntament de Rubí ha organitzat una xerrada amb l’actriu Clara Segura el 27 de març, Dia Internacional del Teatre, al teatre municipal La Sala a les 19 hores. L’actriu, protagonista de l’obra “¿Estás ahí?” amb l’actor Paco León, va estar assajant aquesta obra al teatre de Rubí, on també es va fer l’estrena.

A més, els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran participar en la jornada de portes obertes que es farà de 18 a 21 hores al mateix teatre per conèixer les seves instal•lacions. Després de la xerrada col•loqui, se servirà un aperitiu als participants.

El Dia Internacional del Teatre es celebra des de l’any 1961 any en què l’Institut Internacional del Teatre, una organització sense ànim de lucre (ONG) creada l’any 1948 a iniciativa de la UNESCO, va instaura la seva celebració.