Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’actor Xavier Serrat serà el pregoner de la Festa Major de Sant Pere 2012 El Piromusical es manté però amb reducció dels punts de so a la banda de l’Escardívol per estalviar costos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’actor Xavier Serrat serà el pregoner de la Festa Major de Sant Pere 2012

El Piromusical es manté però amb reducció dels punts de so a la banda de l’Escardívol per estalviar costos.
L’actor rubinenc Xavier Serrat serà el pregoner de la Festa Major de Sant Pere 2012. En el món de l’escena des de fa més de 40 anys, la regidora de Cultura, Maria Mas, ha dit que “la seva implicació personal en la ciutat des que va arribar a Rubí i la seva vinculació professional amb diverses entitats culturals ens ha fet demanar-li que fos aquest any el pregoner de la nostra festa”. A més, el passat mes de desembre, Xavier Serrat va ser l’impulsor a Rubí de la representació a la ciutat del “Poema de Nadal” de Josep Maria de Sagarra, amb la col·laboració de les entitats culturals locals Esbart Dansaire de Rubí i Obrador Coral; i fa només unes setmanes va actuar a La Sala amb l’obra “Quan s’apaguin les espelmes” estrenada l’any anterior al Teatre Guasch de Barcelona amb molt bona crítica. “Creiem – ha dit Maria Mas- que una persona inquieta i activa dintre de l’àmbit cultural de la nostra com Xavier Serrat serà un pregoner fantàstic”. El pregó que inaugura la Festa Major 2012 tindrà lloc el pròxim 28 de juny a les 20.30 h a la plaça Pere Aguilera.

D’altra banda, la regidora ha confirmat, com ja va comentar el dia de la presentació del cartell de Festa Major, la supressió d’alguns dels punts d’altaveus del Piromusical, per tal d’adequar el pressupost. Maria Mas ha dit que “l’Ajuntament està negociant amb diferents empreses per poder instal·lar altaveus només a la banda de l’Escardívol, ja que entenem que aquesta és un de les activitats més estimades per la ciutadania, però també que el seu elevat cost fa recomanable una reducció dels mateixos en un moment com l’actual”.

Entrades i preus dels espectacles
Pel que fa a les entrades i preus del principals espectacles de Festa Major, aquest any s’han modifiquen tant alguns preus com els punts de venda ja que no hi haurà Oficina de Festa Major pròpiament dita.
El preu de les entrades de l’espectacle inaugural de l’Esbart Dansaire de Rubí (28 de juny) i del Concert de Festa Major amb l’Obrador Coral i Lucrecia (30 de juny) han passat a costar 4 €, segons els preus públics de prestació de serveis d’activitats de Festa Major aprovats per la Junta de Govern Local. Mentre que el concert de Els Amics de les Arts (29 de juny) té un cost de 17 € (anticipada) i 20 € (taquilla) per què la producció d’aquest concert ha passat a gestió d’un empresa per tal d’abaratir costos.
Les entrades d’aquest concert es poden adquirir a través de www.ticketmaster.es i les de la Sarsuela al www.telentrada.com i al telèfon de Telentrada, 902 10 12 12. La resta d’entrades es poden adquirir al Punt d’Informació de Festa Major que s’ubicarà a l’Antiga Estació a partir del 20 de juny o dues hores abans de l’inici de cada espectacle en el punt on s’organitzi.

Altres novetats
El cartell de Festa Major, “Festa al carrer amb gitanes” de l’il·lustrador rubinenc Chema Suárez, que es començarà a repartir aquesta mateixa setmana per la ciutat, porta incorporat un codi QR per capturar amb un dispositiu mòbil, des d’on es poden consultar totes les activitats de la festa a la web municipal.
La primera nit, a més de l’espectacle inaugural al parc del Castell, hi haurà a l’Escardívol una Nit de grups locals amb els grups Límite, Imperio Marioneta, Gran Pueblo, Se Atormenta una Vecina i Ninja Pastori, que s’afegeix a les actuacions als Jardins de l’Ateneu Municipal, que es consolida com a espai d’actuacions de petit i mitjà format amb la nit de cantautors locals, la de concerts de jazz de Nova Orleans i d’afrofusió, la de monòlegs amb Jordi Carné o el concert de Gopel Vallès. Tot això sense oblidar que els concerts gratuïts de dissabte 30 de juny a l’Escardívol estan protagonitzats per Els Catarres (24 h) i els Celtas Cortos (1.45 h).