Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Josep Maria Roset guanya el concurs per a la imatge que representarà la 18ª Fira de Sant Galderic L’alcaldessa, Carme García, ha lliurat el guardó al premiat coincidint amb la celebració de les fires de Col·leccionisme, d’Art de Primavera i del Trasto. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Josep Maria Roset guanya el concurs per a la imatge que representarà la 18ª Fira de Sant Galderic

L’alcaldessa, Carme García, ha lliurat el guardó al premiat coincidint amb la celebració de les fires de Col·leccionisme, d’Art de Primavera i del Trasto.
La fotografia “Paisatge vallesà”, del rubinenc Josep Maria Roset, ha guanyat el concurs per a la imatge que representarà la 18ª Fira de Sant Galderic. El jurat d’aquesta edició del certamen també ha reconegut la pintura “Raïms”, de Cristina Muntaner, i la fotografia “M’he firat”, de Cèsar Font, primer i segon finalistes, respectivament. L’alcaldessa, Carme García, ha lliurat els guardons aquest diumenge al migdia.

L'exposició de les 9 obres que han participat al concurs d’enguany, a banda de les que es van presentar en anys anteriors, es poden veure a l'Antiga Estació fins el 2 de juny.

Fires passades per aigua
La pluja ha deslluït l’11ª Fira de Col·leccionisme, la 10ª Fira d’Art de Primavera i la 3ª Fira del Trasto que l’Associació Sant Galderic ha organitzat aquest diumenge al centre de la ciutat.

El mal temps ha dissuadit 6 paradistes que venien de fora. En total hi han participat 13 artistes, 24 artesans, 20 col·leccionistes i 15 persones que han muntat la seva paradeta de trastos.