Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada sobre l’aplicació de la nova Llei de morositat per a les empreses La sessió es farà el pròxim dijous 17 de març a les 9.30 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jornada sobre l’aplicació de la nova Llei de morositat per a les empreses

La sessió es farà el pròxim dijous 17 de març a les 9.30 h.
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí organitza una jornada professional sobre la nova llei de morositat i serveis de pagament per a totes les empreses rubinenques que estiguin interessades en conèixer quines són els principals canvis d’aquesta nova Llei contra la morositat 15/2010 de 5 de juliol que va modificar la Llei 3/2004 sobre morositat i els riscos de les operacions comercials.

Per assistir a la sessió, on els participants podran resoldre qüestions i dubtes que a nivell pràctic els hagi plantejat l’aplicació de la llei, cal inscriure’s prèviament de forma gratuïta al web de l’OSE, abans del dijous 17 de març.

La jornada, que es farà aquest mateix dia a partir de les 9.30 h a l’auditori de l’edifici Rubí + D, serà presentada pel president del Fòrum empresarial Cecot-Rubí, Jordi Parera, i comptarà amb l’advocada i sòcia de la firma Garrigues, Sílvia Sorribas.

Per a més informació sobre el cursos de l’OSE, de caràcter gratuït, les persones interessades es poden adreçar a a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 93 - 5813900, fax. 93 – 5886195, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net.